Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Назва: Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)
Автори: Шпилик, Олександра Богданівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с.
Дата публікації: тра-2017
Дата внесення: 23-чер-2017
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мет пол тит 2017.pdf347,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора