Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Teitl: Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)
Awduron: Шпилик, Олександра Богданівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с.
Dyddiad Cyhoeddi: May-2017
Date of entry: 23-Jun-2017
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Content type: Learning Object
Ymddengys yng Nghasgliadau:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Мет пол тит 2017.pdf347,82 kBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol