Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385Record completo di tutti i metadati
| Campo DC | Valore | Lingua |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
| dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-06-23T06:50:34Z | - |
| dc.date.available | 2017-06-23T06:50:34Z | - |
| dc.date.issued | 2017-05 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385 | - |
| dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози) | en_US |
| dc.type | Learning Object | - |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Мет пол тит 2017.pdf | 347,82 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione