Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-23T06:50:34Z-
dc.date.available2017-06-23T06:50:34Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385-
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)en_US
dc.typeLearning Object-
È visualizzato nelle collezioni:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Мет пол тит 2017.pdf347,82 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione