このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-23T06:50:34Z | - |
dc.date.available | 2017-06-23T06:50:34Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385 | - |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози) | en_US |
dc.type | Learning Object | - |
出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Мет пол тит 2017.pdf | 347,82 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール