このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-23T06:50:34Z-
dc.date.available2017-06-23T06:50:34Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385-
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)en_US
dc.typeLearning Object-
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Мет пол тит 2017.pdf347,82 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール