Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Título: Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)
Autor: Шпилик, Олександра Богданівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с.
Data: Mai-2017
Date of entry: 23-Jun-2017
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Content type: Learning Object
Aparece nas colecções:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Мет пол тит 2017.pdf347,82 kBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Herramientas de Administrador