Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Titel: Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)
Autor(en): Шпилик, Олександра Богданівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 "Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)" з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н.В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 18 с.
Erscheinungsdatum: Mai-2017
Date of entry: 23-Jun-2017
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21385
Content type: Learning Object
Enthalten in den Sammlungen:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Мет пол тит 2017.pdf347,82 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge