Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17561

Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Автори: Джур, Ярослава Богданівна
Лісовська, Тетяна Олегівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання практичної роботи «Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» для студентів І курсу всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр» 181 «Харчові технології» - Тернопіль: ТНТУ, 2016 -с.16
Bibliographic description: Chemical porcelain ware. Assistive devices and materials. Cleaning chemical ware
Дата публікації: 12-лип-2016
Дата внесення: 12-лип-2016
Теми: хімічний фарфоровий посуд
хімічна очистка
лабораторний посуд
фізична очистка посуду
Кількість сторінок: 16
Короткий огляд (реферат): Розглядається лабораторний фарфоровий посуд, допоміжні пристрої та матеріали, які найчастіше використовуються в хімічних лабораторіях харчових виробництв.Також розглядаються деякі способи очистки хімічного посуду від різних видів забруднень.
Опис: Методичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології та хімії Протокол No7 від Схвалені 13.06.2016р. засіданням методичної ради факультету машинобудування і харчових технологій ТНТУ ім. І.Пулюя. Протокол No2 від 15.06.2016р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17561
Перелік літератури: Ахметшин А.Г., Джур Я.Б., Петрушка Б.М. " Практикум з неорганічної хімії" Навчальний посібник. - Тернопіль, 2011
Слободяник М.С., Улько Н.В., Бойко К.М., Самойленко В.М. "Загальна та неорганічна хімія" практикум.- Київ "Либідь", 2004.
Васильева З.Г., Грановская А.А.,Таперова А.А. Лабораторные работы по общей и неорганической химии. - М.:Химия,1979
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_do_LRNo3_Farfor.pdf704,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
metod_do_LRNo3_Farfor.djvu479,7 kBDjVuПереглянути/відкрити
metod_do_LRNo3_Farfor__COVER.png107,3 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора