Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17561
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" |
Автори: | Джур, Ярослава Богданівна Лісовська, Тетяна Олегівна |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання практичної роботи «Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» для студентів І курсу всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр» 181 «Харчові технології» - Тернопіль: ТНТУ, 2016 -с.16 |
Bibliographic description: | Chemical porcelain ware. Assistive devices and materials. Cleaning chemical ware |
Дата публікації: | 12-лип-2016 |
Дата внесення: | 12-лип-2016 |
Теми: | хімічний фарфоровий посуд хімічна очистка лабораторний посуд фізична очистка посуду |
Кількість сторінок: | 16 |
Короткий огляд (реферат): | Розглядається лабораторний фарфоровий посуд, допоміжні пристрої та матеріали, які найчастіше використовуються в хімічних лабораторіях харчових виробництв.Також розглядаються деякі способи очистки хімічного посуду від різних видів забруднень. |
Опис: | Методичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології та хімії Протокол No7 від Схвалені 13.06.2016р. засіданням методичної ради факультету машинобудування і харчових технологій ТНТУ ім. І.Пулюя. Протокол No2 від 15.06.2016р. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17561 |
Перелік літератури: | Ахметшин А.Г., Джур Я.Б., Петрушка Б.М. " Практикум з неорганічної хімії" Навчальний посібник. - Тернопіль, 2011 Слободяник М.С., Улько Н.В., Бойко К.М., Самойленко В.М. "Загальна та неорганічна хімія" практикум.- Київ "Либідь", 2004. Васильева З.Г., Грановская А.А.,Таперова А.А. Лабораторные работы по общей и неорганической химии. - М.:Химия,1979 |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_do_LRNo3_Farfor.pdf | 704,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
metod_do_LRNo3_Farfor.djvu | 479,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
metod_do_LRNo3_Farfor__COVER.png | 107,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора