Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326
Назва: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості |
Автори: | Дацишин, Катерина Євгенівна Шпилик, Олександра Богданівна |
Бібліографічний опис: | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». / уклад. : О.Б. Шпилик, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 56 с. |
Дата публікації: | чер-2018 |
Дата подання: | чер-2018 |
Дата внесення: | 13-чер-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
Діапазон сторінок: | 56 |
Зміст: | Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні засади Державної політики України щодо безпечності та якості харчових продуктів 5 2 Структура національної системи з акредитації 8 3 Основні положення щодо безпеки харчових продуктів, що регламентовані міжнародним кодексом загальних принципів гігієни харчових продуктів кодекс Аліментаріус, Директивою Ради 93/43 ЄС про гігієну харчових продуктів та законодавством України 10 4 Порядок сертифікації систем управління якістю 12 5 Вивчення вимог держаних стандартів ДСТУ ISO/TR 10013:2003 "Настанови з розроблення документації системи управління якістю" та ДСТУ ISO 10005:2007 "Системи управління якістю. Настанови щодо програм якості" 18 6 Застосування основних положень системи НАССР 36 7 Управління якістю виробництва харчових продуктів(кисломолочні напої та хлібобулочні вироби) 42 Рекомендована література 50 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326 |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Сертифікація – копія 03(1).pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора