霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326| Titel: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості |
| Autor(en): | Дацишин, Катерина Євгенівна Шпилик, Олександра Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». / уклад. : О.Б. Шпилик, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 56 с. |
| Erscheinungsdatum: | Jun-2018 |
| Submitted date: | Jun-2018 |
| Date of entry: | 13-Jun-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| Page range: | 56 |
| Content: | Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні засади Державної політики України щодо безпечності та якості харчових продуктів 5 2 Структура національної системи з акредитації 8 3 Основні положення щодо безпеки харчових продуктів, що регламентовані міжнародним кодексом загальних принципів гігієни харчових продуктів кодекс Аліментаріус, Директивою Ради 93/43 ЄС про гігієну харчових продуктів та законодавством України 10 4 Порядок сертифікації систем управління якістю 12 5 Вивчення вимог держаних стандартів ДСТУ ISO/TR 10013:2003 "Настанови з розроблення документації системи управління якістю" та ДСТУ ISO 10005:2007 "Системи управління якістю. Настанови щодо програм якості" 18 6 Застосування основних положень системи НАССР 36 7 Управління якістю виробництва харчових продуктів(кисломолочні напої та хлібобулочні вироби) 42 Рекомендована література 50 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Enthalten in den Sammlungen: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Сертифікація – копія 03(1).pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
蝞∠�極�