Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745
Назва: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Автори: Вічко, Олена Іванівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, К.Є. Дацишин. - Тернопіль : ТНТУ - 2017 - 18 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 22-чер-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль : ТНТУ
Короткий огляд (реферат): Курсова робота (КР) з навчальної дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» – це виконання індивідуального завдання, яке передбачає розробку сукупності документів (пояснювальної записки, графічного матеріалу), та є творчою роботою, що виконується студентом самостійно, під керівництвом викладача згідно із завданням, на основі набутих із даної дисципліни знань та умінь. Завдання курсової роботи – закріпити та поглибити теоретичні знання і практичні навички студентів, отримані при вивченні дисципліни «Технологічна експертиза безпечності харчової продукції», сприяти розвитку пізнавальних інтересів, набуття навичок застосування методів науко-во-пошукових досліджень, узагальнення та систематизації зі¬браного матеріалу. У процесі її виконання студенти навчаються самостійно працювати зі спеціальною літературою, інформацією із довідників, науково-методич¬ними розробками, логічно і грамотно викладати свої думки. Курсова робота характеризується єдністю цілей і задач, виконується після завершення теоретичних і лабораторних занять з дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745
Власник авторського права: © Вічко О.І., 2017
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсова Експертиза 2018.pdf682,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора