Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745
Titre: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Auteur(s): Вічко, Олена Іванівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, К.Є. Дацишин. - Тернопіль : ТНТУ - 2017 - 18 с.
Date de publication: 2017
Date of entry: 22-jui-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль : ТНТУ
Résumé: Курсова робота (КР) з навчальної дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» – це виконання індивідуального завдання, яке передбачає розробку сукупності документів (пояснювальної записки, графічного матеріалу), та є творчою роботою, що виконується студентом самостійно, під керівництвом викладача згідно із завданням, на основі набутих із даної дисципліни знань та умінь. Завдання курсової роботи – закріпити та поглибити теоретичні знання і практичні навички студентів, отримані при вивченні дисципліни «Технологічна експертиза безпечності харчової продукції», сприяти розвитку пізнавальних інтересів, набуття навичок застосування методів науко-во-пошукових досліджень, узагальнення та систематизації зі¬браного матеріалу. У процесі її виконання студенти навчаються самостійно працювати зі спеціальною літературою, інформацією із довідників, науково-методич¬ними розробками, логічно і грамотно викладати свої думки. Курсова робота характеризується єдністю цілей і задач, виконується після завершення теоретичних і лабораторних занять з дисципліни.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745
Copyright owner: © Вічко О.І., 2017
Content type: Methodical recommendations
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Курсова Експертиза 2018.pdf682,98 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration