Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745
Tytuł: | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Authors: | Вічко, Олена Іванівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
Cytat: | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, К.Є. Дацишин. - Тернопіль : ТНТУ - 2017 - 18 с. |
Data wydania: | 2017 |
Date of entry: | 22-cze-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль : ТНТУ |
Abstract: | Курсова робота (КР) з навчальної дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» – це виконання індивідуального завдання, яке передбачає розробку сукупності документів (пояснювальної записки, графічного матеріалу), та є творчою роботою, що виконується студентом самостійно, під керівництвом викладача згідно із завданням, на основі набутих із даної дисципліни знань та умінь. Завдання курсової роботи – закріпити та поглибити теоретичні знання і практичні навички студентів, отримані при вивченні дисципліни «Технологічна експертиза безпечності харчової продукції», сприяти розвитку пізнавальних інтересів, набуття навичок застосування методів науко-во-пошукових досліджень, узагальнення та систематизації зі¬браного матеріалу. У процесі її виконання студенти навчаються самостійно працювати зі спеціальною літературою, інформацією із довідників, науково-методич¬ними розробками, логічно і грамотно викладати свої думки. Курсова робота характеризується єдністю цілей і задач, виконується після завершення теоретичних і лабораторних занять з дисципліни. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25745 |
Właściciel praw autorskich: | © Вічко О.І., 2017 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Курсова Експертиза 2018.pdf | 682,98 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora