Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 454

Всього відвідувань на місяць

Desember 2024 Januari 2025 Februari 2025 Maret 2025 April 2025 Mei 2025 Juni 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 2 6 49 2 5 6

Звантажень файлу

Переглядів
Курсова Експертиза 2018.pdf 468

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Amerika Serikat 237
Ukraina 76
Netherlands 36
Cina 25
Jerman 24
Sweden 7
Belgia 6
Inggris Raya 4
Kanada 3
Irlandia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 57
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 23
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 8
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4