閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 331 |
月別閲覧数
11月 2023 | 12月 2023 | 1月 2024 | 2月 2024 | 3月 2024 | 4月 2024 | 5月 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 0 | 3 | 34 | 1 | 3 | 7 | 0 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Курсова Експертиза 2018.pdf | 428 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 147 |
ウクライナ | 71 |
オランダ | 36 |
ドイツ | 24 |
中華人民共和国 | 23 |
スウェーデン | 7 |
ベトナム | 3 |
フランス | 2 |
ギリシア | 2 |
フィンランド | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Ramon | 52 |
Louisville | 29 |
Kiev | 17 |
Mountain View | 10 |
Ternopil | 10 |
Odessa | 7 |
Kharkiv | 4 |
Sumy | 4 |
Woodbridge | 4 |
Zaporozhye | 4 |