閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 455

月別閲覧数

12月 2024 1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 2 6 49 2 5 7

ファイルダウンロード数

件数
Курсова Експертиза 2018.pdf 468

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 237
ウクライナ 76
オランダ 36
中華人民共和国 26
ドイツ 24
スウェーデン 7
ベルギー 6
イギリス 4
カナダ 3
アイルランド 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 57
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 23
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 8
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4