閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 533 |
月別閲覧数
| 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 5 | 12 | 4 | 63 | 4 | 2 | 0 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Курсова Експертиза 2018.pdf | 481 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 307 |
| ウクライナ | 77 |
| オランダ | 36 |
| 中華人民共和国 | 27 |
| ドイツ | 24 |
| スウェーデン | 7 |
| ベルギー | 6 |
| イギリス | 5 |
| 日本 | 5 |
| カナダ | 3 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Mateo | 111 |
| San Ramon | 52 |
| Louisville | 30 |
| Mountain View | 24 |
| Kiev | 17 |
| Ternopil | 11 |
| Odessa | 9 |
| Zaporozhye | 5 |
| Kharkiv | 4 |
| Menlo Park | 4 |