閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 531

月別閲覧数

3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 49 2 5 12 4 63 4

ファイルダウンロード数

件数
Курсова Експертиза 2018.pdf 479

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 306
ウクライナ 77
オランダ 36
中華人民共和国 27
ドイツ 24
スウェーデン 7
ベルギー 6
イギリス 5
日本 5
カナダ 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 111
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 24
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 9
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4