閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 331

月別閲覧数

11月 2023 12月 2023 1月 2024 2月 2024 3月 2024 4月 2024 5月 2024
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 3 34 1 3 7 0

ファイルダウンロード数

件数
Курсова Експертиза 2018.pdf 428

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 147
ウクライナ 71
オランダ 36
ドイツ 24
中華人民共和国 23
スウェーデン 7
ベトナム 3
フランス 2
ギリシア 2
フィンランド 1

都市別閲覧数

件数
San Ramon 52
Louisville 29
Kiev 17
Mountain View 10
Ternopil 10
Odessa 7
Kharkiv 4
Sumy 4
Woodbridge 4
Zaporozhye 4