閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 455 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 2 | 2 | 6 | 49 | 2 | 5 | 7 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Курсова Експертиза 2018.pdf | 468 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 237 |
ウクライナ | 76 |
オランダ | 36 |
中華人民共和国 | 26 |
ドイツ | 24 |
スウェーデン | 7 |
ベルギー | 6 |
イギリス | 4 |
カナダ | 3 |
アイルランド | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 57 |
San Ramon | 52 |
Louisville | 30 |
Mountain View | 23 |
Kiev | 17 |
Ternopil | 11 |
Odessa | 8 |
Zaporozhye | 5 |
Kharkiv | 4 |
Menlo Park | 4 |