Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 531

Общо Посещения за Месец

Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 49 2 5 12 4 63 4

Изтеглени Файлове

Посещения
Курсова Експертиза 2018.pdf 479

Посещения по Страна

Посещения
United States 306
Ukraine 77
Netherlands 36
China 27
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
United Kingdom 5
Japan 5
Canada 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 111
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 24
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 9
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4