Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 533 |
Всього відвідувань на місяць
| травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 5 | 12 | 4 | 63 | 4 | 2 | 0 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| Курсова Експертиза 2018.pdf | 481 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 307 |
| Україна | 77 |
| Netherlands | 36 |
| China | 27 |
| Germany | 24 |
| Sweden | 7 |
| Belgium | 6 |
| United Kingdom | 5 |
| Japan | 5 |
| Canada | 3 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Mateo | 111 |
| San Ramon | 52 |
| Louisville | 30 |
| Mountain View | 24 |
| Kiev | 17 |
| Ternopil | 11 |
| Odessa | 9 |
| Zaporozhye | 5 |
| Kharkiv | 4 |
| Menlo Park | 4 |