Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 455 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 2 | 2 | 6 | 49 | 2 | 5 | 7 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Курсова Експертиза 2018.pdf | 468 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 237 |
Україна | 76 |
Netherlands | 36 |
China | 26 |
Germany | 24 |
Sweden | 7 |
Belgium | 6 |
United Kingdom | 4 |
Canada | 3 |
Ireland | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 57 |
San Ramon | 52 |
Louisville | 30 |
Mountain View | 23 |
Kiev | 17 |
Ternopil | 11 |
Odessa | 8 |
Zaporozhye | 5 |
Kharkiv | 4 |
Menlo Park | 4 |