Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 531

Всього відвідувань на місяць

березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 49 2 5 12 4 63 4

Звантажень файлу

Переглядів
Курсова Експертиза 2018.pdf 479

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 306
Україна 77
Netherlands 36
China 27
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
United Kingdom 5
Japan 5
Canada 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 111
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 24
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 9
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4