Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 455

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 2 6 49 2 5 7

Звантажень файлу

Переглядів
Курсова Експертиза 2018.pdf 468

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 237
Україна 76
Netherlands 36
China 26
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
United Kingdom 4
Canada 3
Ireland 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 57
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 23
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 8
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4