Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 455

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 2 6 49 2 5 7

File Downloads

Views
Курсова Експертиза 2018.pdf 468

Top Country Views

Views
美国 237
乌克兰 76
荷兰 36
中国 26
德国 24
瑞典 7
比利时 6
英国 4
加拿大 3
爱尔兰 3

Top City Views

Views
San Mateo 57
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 23
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 8
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4