Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 531

Total Visits per Month

三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 49 2 5 12 4 63 4

File Downloads

Views
Курсова Експертиза 2018.pdf 479

Top Country Views

Views
美国 306
乌克兰 77
荷兰 36
中国 27
德国 24
瑞典 7
比利时 6
英国 5
日本 5
加拿大 3

Top City Views

Views
San Mateo 111
San Ramon 52
Louisville 30
Mountain View 24
Kiev 17
Ternopil 11
Odessa 9
Zaporozhye 5
Kharkiv 4
Menlo Park 4