Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692
Назва: | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ |
Автори: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Бібліографічний опис: | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ / О. Є. Мельнічук. – Тернопіль : ТНТУ, 2011. – 78 с. |
Дата публікації: | 2011 |
Дата внесення: | 7-чер-2012 |
Видавництво: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Теми: | Реконструкція та проектування підприємств галузі 7.05170107 Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки складені у відповідності з
програмою дисципліни „Реконструкція та проектування
підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.05170107
„Технології зберігання, переробки та консервування плодів і
овочів” Мета даних методичних вказівок – закріпити знання з курсу «Реконструкція і проектування підприємств галузі», ознайомитись з основними поняттями: виробнича потужність технологічної лінії, годинна потужність підприємства, річна потужність підприємства; вибір технологічної схеми; рецептура консервів, норми витрат сировини і матеріалів; відходи і втрати при виробництві консервів; навчитися розраховувати вихід готової продукції з різних видів сировини і матеріалів за асортиментними групами консервів. Одержані знання допоможуть випускникам університету у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692 |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора