Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692

Başlık: Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“
Yazarlar: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ / О. Є. Мельнічук. – Тернопіль : ТНТУ, 2011. – 78 с.
Yayın Tarihi: 2011
Date of entry: 7-Haz-2012
Yayıncı: ТНТУ ім. І.Пулюя
Anahtar kelimeler: Реконструкція та проектування підприємств галузі
7.05170107
Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів
Özet: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.05170107 „Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів”
Мета даних методичних вказівок – закріпити знання з курсу «Реконструкція і проектування підприємств галузі», ознайомитись з основними поняттями: виробнича потужність технологічної лінії, годинна потужність підприємства, річна потужність підприємства; вибір технологічної схеми; рецептура консервів, норми витрат сировини і матеріалів; відходи і втрати при виробництві консервів; навчитися розраховувати вихід готової продукції з різних видів сировини і матеріалів за асортиментними групами консервів. Одержані знання допоможуть випускникам університету у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692
Content type: Learning Object
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları