Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | uk |
dc.date.accessioned | 2012-06-07T12:28:52Z | - |
dc.date.available | 2012-06-07T12:28:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ / О. Є. Мельнічук. – Тернопіль : ТНТУ, 2011. – 78 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.05170107 „Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів” | uk |
dc.description.abstract | Мета даних методичних вказівок – закріпити знання з курсу «Реконструкція і проектування підприємств галузі», ознайомитись з основними поняттями: виробнича потужність технологічної лінії, годинна потужність підприємства, річна потужність підприємства; вибір технологічної схеми; рецептура консервів, норми витрат сировини і матеріалів; відходи і втрати при виробництві консервів; навчитися розраховувати вихід готової продукції з різних видів сировини і матеріалів за асортиментними групами консервів. Одержані знання допоможуть випускникам університету у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk |
dc.subject | Реконструкція та проектування підприємств галузі | uk |
dc.subject | 7.05170107 | uk |
dc.subject | Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів | uk |
dc.title | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools