กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692

ชื่อเรื่อง: Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“
ผู้แต่ง: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ / О. Є. Мельнічук. – Тернопіль : ТНТУ, 2011. – 78 с.
วันที่เผยแพร่: 2011
Date of entry: 7-มิถ-2012
สำนักพิมพ์: ТНТУ ім. І.Пулюя
คำสำคัญ: Реконструкція та проектування підприємств галузі
7.05170107
Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів
บทคัดย่อ: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.05170107 „Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів”
Мета даних методичних вказівок – закріпити знання з курсу «Реконструкція і проектування підприємств галузі», ознайомитись з основними поняттями: виробнича потужність технологічної лінії, годинна потужність підприємства, річна потужність підприємства; вибір технологічної схеми; рецептура консервів, норми витрат сировини і матеріалів; відходи і втрати при виробництві консервів; навчитися розраховувати вихід готової продукції з різних видів сировини і матеріалів за асортиментними групами консервів. Одержані знання допоможуть випускникам університету у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692
Content type: Learning Object
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ