Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732
Назва: | Оцінка однорідності суміші при замішуванні |
Автори: | Карпик, Галина Стадник, Ігор Паньків, Юрій |
Приналежність: | ТНТУ імені Пулюя |
Бібліографічний опис: | Оцінка однорідності суміші при замішуванні / Стадник І., Паньків Ю., Карпик Г. // Хранение и переработка зерна, № 9 (228), вересень 2018 - С. 49 – 51. |
Дата публікації: | вер-2018 |
Дата внесення: | 27-тра-2020 |
Видавництво: | Хранение и переработка зерна |
Місце видання, проведення: | Дніпропетровськ |
УДК: | 664.643 |
Теми: | процес замішування, поверхнева енергія, взаємодія однорідних частинок |
Діапазон сторінок: | 49-51 |
Серія/номер: | ;9 (228) |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз властивостей взаємодії однорідних частинок та величини поверхневого натягу, й її енергії, що залежать у кожному випадку від природи фаз процесу замішування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31732 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Хранение и переработка зерна 2018.pdf | 10,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора