Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Назва: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Автори: Джур, Ярослава Богданівна
Назарко, Ірина Степанівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с.
Дата публікації: тра-2017
Дата внесення: 18-чер-2017
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя
Теми: жиророзчинні вітаміни
вітамін А
вітамін D
вітамін Е
Короткий огляд (реферат): Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf589,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора