Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Název: | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Autoři: | Джур, Ярослава Богданівна Назарко, Ірина Степанівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с. |
Datum vydání: | kvě-2017 |
Date of entry: | 18-čer-2017 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя |
Klíčová slova: | жиророзчинні вітаміни вітамін А вітамін D вітамін Е |
Abstrakt: | Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240 |
Content type: | Learning Object |
Vyskytuje se v kolekcích: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora