Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Título: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Authors: Джур, Ярослава Богданівна
Назарко, Ірина Степанівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с.
Data de edición: May-2017
Date of entry: 18-Jun-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя
Palabras chave: жиророзчинні вітаміни
вітамін А
вітамін D
вітамін Е
Resumo: Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Content type: Learning Object
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf589,73 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Админ Инструменти