このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240| タイトル: | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| 著者: | Джур, Ярослава Богданівна Назарко, Ірина Степанівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с. |
| 発行日: | 5月-2017 |
| Date of entry: | 18-6月-2017 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя |
| キーワード: | жиророзчинні вітаміни вітамін А вітамін D вітамін Е |
| 抄録: | Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240 |
| Content type: | Learning Object |
| 出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール