Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Titre: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Auteur(s): Джур, Ярослава Богданівна
Назарко, Ірина Степанівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с.
Date de publication: mai-2017
Date of entry: 18-jui-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя
Mots-clés: жиророзчинні вітаміни
вітамін А
вітамін D
вітамін Е
Résumé: Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Content type: Learning Object
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf589,73 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration