Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Titre: | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Auteur(s): | Джур, Ярослава Богданівна Назарко, Ірина Степанівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с. |
Date de publication: | mai-2017 |
Date of entry: | 18-jui-2017 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя |
Mots-clés: | жиророзчинні вітаміни вітамін А вітамін D вітамін Е |
Résumé: | Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240 |
Content type: | Learning Object |
Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration