Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240Record completo di tutti i metadati
| Campo DC | Valore | Lingua |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Джур, Ярослава Богданівна | - |
| dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-06-18T13:29:28Z | - |
| dc.date.available | 2017-06-18T13:29:28Z | - |
| dc.date.issued | 2017-05 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240 | - |
| dc.description.abstract | Розглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методом | en_US |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.subject | жиророзчинні вітаміни | en_US |
| dc.subject | вітамін А | en_US |
| dc.subject | вітамін D | en_US |
| dc.subject | вітамін Е | en_US |
| dc.title | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | en_US |
| dc.type | Learning Object | en_US |
| dc.coverage.placename | Тернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюя | en_US |
| dc.coverage.country | UA | en_US |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до ЛР Жиророзчинні вітаміни .pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione