Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorДжур, Ярослава Богданівна-
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.date.accessioned2017-06-18T13:29:28Z-
dc.date.available2017-06-18T13:29:28Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укл. Джур Я.Б., Назарко І.С.- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 11с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21240-
dc.description.abstractРозглядаються питання, що стосуються загальної характеристики, класифікації вітамінів, зокрема жиророзчинних вітамінів, ролі цих вітамінів у раціоні людини, визначення вмісту жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах колориметричним методомen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectжиророзчинні вітаміниen_US
dc.subjectвітамін Аen_US
dc.subjectвітамін Den_US
dc.subjectвітамін Еen_US
dc.titleМЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.coverage.placenameТернопіль, ТНТУ ім. Івана Пулюяen_US
dc.coverage.countryUAen_US
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora