ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง |
Conference Abstract | 28-กัน-2020 | 4-พฤศ-2020 | Аналіз методології поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 27-พฤศ-2019 | 2-มีน-2020 | Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктів | Онуфрик, Б. І.; Пертак, Ю. В.; Карташов, В. В.; Onufryk, B. I.; Pertak, Y. V.; Kartashov, V. V. |
Conference Abstract | 20-พฤษ-2021 | 23-มิถ-2021 | Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекції | Кожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-พฤษ-2021 | 23-มิถ-2021 | Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба | Войтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані | Лялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості | Лялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції | Шпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників | Кадило, Наталія; Kadylo, Natalija |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | Глемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов | Masanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | Павлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | Груник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V. |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів | Покотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | Сабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | Сіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | Волосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 27-พฤศ-2019 | 31-มกร-2020 | Вплив на довкілля харчової промисловості | Коваль, С. О.; Koval, S. O. |
Conference Abstract | 16-พฤศ-2017 | 25-มกร-2018 | Аналіз показників якості продуктів харчування | Лясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S. |
Conference Abstract | 27-พฤศ-2019 | 5-กุม-2020 | Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркуми | Воробець, Н. А.; Vorobec, N. A. |
Conference Abstract | 27-พฤศ-2019 | 5-กุม-2020 | Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини | Щур, Ю. А.; Rat, Y. A. |
Conference Abstract | 27-พฤศ-2019 | 5-กุม-2020 | Вплив на довкілля харчової промисловості | Коваль, С. О.; Koval, S. O. |
Conference Abstract | 28-เมษ-2022 | 16-มิถ-2022 | Природні біологічно активні протеїни молока | Албанська, І.; Юкало, Володимир Глібович; Albanska, I.; Yukalo, V. |
Conference Abstract | 28-เมษ-2022 | 16-มิถ-2022 | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни | Савчук, О.; Фік, М.; Зварич, Наталя Миколаївна; Savchuk, O.; Fik, M.; Zvarych, N. M. |
Conference Abstract | 28-เมษ-2022 | 16-มิถ-2022 | Сушіння молока в апаратах контактного типу | Борисюк, В.; Головач, В.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Borysiuk, V.; Holovach, V.; Shinkarik, M. M. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Спосіб декорування печива | Ніньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру | Пилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів | Ляшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну | Малімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирів | Матуняк, С. С.; Matunyak, S. S. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості | Ванат, Г. Р.; Vanat, G. R. |
Conference Abstract | 25-เมษ-2019 | 18-มิถ-2019 | Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловості | Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I. |
Conference Abstract | 25-เมษ-2019 | 18-มิถ-2019 | Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тіло | Венгринович, С.; Venhrynovych, S. |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції | Данчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy |
Conference Abstract | 10-ตุล-2019 | 15-พฤศ-2019 | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | Козлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna |
Conference Abstract | 28-กัน-2020 | 4-พฤศ-2020 | Дослідження управлінських підходів поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 25-พฤศ-2020 | 24-มีน-2021 | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення | Середницький, О. М.; Грицаюк, В. І.; Serednytsky, O. M.; Hrytsayuk, V. I. |
Conference Abstract | 25-พฤศ-2020 | 24-มีน-2021 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 20-พฤษ-2021 | 23-มิถ-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача | Рудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr |
Conference Abstract | 16-พฤษ-2019 | 4-มิถ-2019 | Дослідження проекту національного плану управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 20-พฤษ-2021 | 23-มิถ-2021 | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку | Хмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-พฤษ-2021 | 23-มิถ-2021 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I. |
Conference Abstract | 20-พฤษ-2021 | 23-มิถ-2021 | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів | Рудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna |
Conference Abstract | 25-เมษ-2019 | 18-มิถ-2019 | Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів | Смачило, О.; Smachylo, O. |
Conference Abstract | 14-พฤษ-2020 | 3-มิถ-2020 | Проблеми утилізації упаковки для харчових продуктів | Зварич, Наталія Миколаївна; Пилипець, О. М.; Zvarych, N.; Pylypets, O. |
Conference Abstract | 14-พฤษ-2020 | 3-มิถ-2020 | Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Мурин, Т. Є.; Selskyi, V.; Muryn, T. |
Conference Abstract | 14-พฤษ-2020 | 3-มิถ-2020 | Аналіз програми поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській області | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 23-เมษ-2020 | 4-มิถ-2020 | Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання меду | Калинюк, Д.; Kalinyuk, D. |
Conference Abstract | 23-เมษ-2020 | 4-มิถ-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктів | Копійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L. |
Conference Abstract | 22-พฤษ-2018 | 15-มิถ-2018 | Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Особливості інтенсифікації харчових виробництв | Трач, Д. А.; Янош, А. Я.; Trach, D. A.; Yanosh, A. Y. |
Conference Abstract | 26-เมษ-2018 | 30-พฤษ-2018 | Аналіз технологічних схем етикетувальних машин | Шевчук; Shevchuk |
Conference Abstract | 26-เมษ-2018 | 30-พฤษ-2018 | Nutritional supplements | Хашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G. |
Conference Abstract | 24-พฤศ-2021 | 21-ธัน-2021 | Технічні аспекти підвищення конкурентоспроможності харчової продукції | Коваль, С. О.; Корнєв, Р. А.; Ярмусь, А. С.; Koval, S. O.; Korniev, R. A.; Yarmus, A. S. |
Conference Abstract | 24-พฤศ-2021 | 21-ธัน-2021 | Переваги двостадійного сушіння молока | Рудакевич, М. З.; Rudakevych, M. Z. |
Conference Abstract | 7-ธัน-2022 | 15-กุม-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |
Conference Abstract | 22-กัน-2022 | 19-ตุล-2022 | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів | Третяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 28-เมษ-2021 | 12-ธัน-2021 | Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | Слимак, М.; Slymak, M. |
Conference Abstract | 28-เมษ-2021 | 12-ธัน-2021 | Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю | Албанська, І.; Albanska, I. |
Conference Abstract | 28-เมษ-2021 | 12-ธัน-2021 | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва | Корнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S. |
Conference Abstract | 22-กัน-2022 | 19-ตุล-2022 | Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням | Базар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-กัน-2022 | 19-ตุล-2022 | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки | Марцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 31-มีน-2023 | 19-เมษ-2023 | Фінансування управління відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, Volodymyr |
Conference Abstract | 22-กัน-2022 | 19-ตุล-2022 | Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів | Свергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-กัน-2022 | 19-ตุล-2022 | Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | Ковальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V. |
Conference Abstract | 22-กัน-2022 | 19-ตุล-2022 | Законодавче забезпечення управління відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Conference Abstract | 27-เมษ-2023 | 10-มิถ-2023 | Формування якості житнього хліба | Кравченюк, Р.; Kravcheniuk, R. |
Conference Abstract | 22-พฤศ-2022 | 15-ธัน-2022 | Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсів | Стадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V. |
Conference Abstract | 5-พฤศ-2022 | 15-ธัน-2022 | Функціонування підприємств харчової промисловості України в умовах війни | Парфенюк, Христина; Parfenyuk, Khrystyna |
Conference Abstract | 29-กัน-2022 | 25-ตุล-2022 | Оцінка похибок дозаторів | Костишин, С. І.; Kostyshyn, S. |
Conference Abstract | 29-กัน-2022 | 25-ตุล-2022 | Обґрунтування термодинамічної ефективності повітряного теплонасоса у системі перерозподілу енергетичних ресурсів | Стадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Stadnyk, I. Ya.; Pylypets, O. M. |
Conference Abstract | 29-กัน-2022 | 25-ตุล-2022 | Вплив конструкції формувальних валків на течію середовища при розкачуванні і нагнітанні | Деркач, А. В.; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, A. V.; Stadnyk, I. Ya. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба | Тимків, А. В.; Tymkiv, A. V. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Використання йошти у виробництві кисломолочних напоїв | Коковський, О. В.; Kokovsky, O. V. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Роль мікробіоти кефіру у формувані органолептичних властивостей | Дутчак, Н. Я.; Dutchak, N. Y. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Способи підвищення хліба до зберігання | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів | Долинюк, В. Р.; Dolyniuk, V. R. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Вода в харчових продуктах та її значення для організму | Гарасимюк, О. А.; Вічко, О. І.; Harasymiuk, O. A.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молоці | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів | Дутка, Р. М.; Dutka, R. M. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба | Гудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості | Коновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів | Фігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів | Коковський, О. В.; Kokovsky, O. V. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | Масняк, І. В.; Masnyak, I. V. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Слива як наповнювач у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli | Труханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів | Дзюрбас, Л. С.; Dzurbas, L. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Проблематика в управлінні харчовими відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктах | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба | Когут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V. |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Фактори, які впливають на технологічні властивості хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |