Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918

Tytuł: Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки
Inne tytuły: Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano
Authors: Марцінишин, С. П.
Вічко, Олена Іванівна
Martsinyshyn, S. P.
Vichko, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Марцінишин С. П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С. П. Марцінишин, Олена Іванівна Вічко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 46. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Martsinyshyn S. P., Vichko O. I. (2022) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky [Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 46 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 46
Główna strona: 46
Strona końcowa: 46
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi