Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918
| Título : | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки |
| Otros títulos : | Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano |
| Autor : | Марцінишин, С. П. Вічко, Олена Іванівна Martsinyshyn, S. P. Vichko, O. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Марцінишин С. П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С. П. Марцінишин, Олена Іванівна Вічко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 46. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Martsinyshyn S. P., Vichko O. I. (2022) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky [Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 46 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Fecha de publicación : | 22-sep-2022 |
| Date of entry: | 19-oct-2022 |
| Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 46 |
| Start page: | 46 |
| End page: | 46 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918 |
| ISBN : | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece en las colecciones: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Martsinyshyn_S_P-Increasing_the_consumer_46.pdf | 258,07 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| SPFSI_2022_Martsinyshyn_S_P-Increasing_the_consumer_46.djvu | 16,75 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| SPFSI_2022_Martsinyshyn_S_P-Increasing_the_consumer_46__COVER.png | 448,14 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.