Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМарцінишин, С. П.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorMartsinyshyn, S. P.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:44Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:44Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationМарцінишин С. П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С. П. Марцінишин, Олена Іванівна Вічко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 46. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918-
dc.format.extent46
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleПідвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки
dc.title.alternativeIncreasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.identifier.citationenMartsinyshyn S. P., Vichko O. I. (2022) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky [Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 46 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage46
dc.citation.epage46
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.