Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918
Назва: | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки |
Інші назви: | Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano |
Автори: | Марцінишин, С. П. Вічко, Олена Іванівна Martsinyshyn, S. P. Vichko, O. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна |
Бібліографічний опис: | Марцінишин С. П. Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки / С. П. Марцінишин, Олена Іванівна Вічко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 46. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Martsinyshyn S. P., Vichko O. I. (2022) Pidvyshchennia spozhyvchoi tsinnosti khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam materynky [Increasing the consumer value of bakery products with the addition of oregano]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 46 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 46 |
Початкова сторінка: | 46 |
Кінцева сторінка: | 46 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38918 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Martsinyshyn_S_P-Increasing_the_consumer_46.pdf | 258,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Martsinyshyn_S_P-Increasing_the_consumer_46.djvu | 16,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Martsinyshyn_S_P-Increasing_the_consumer_46__COVER.png | 448,14 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.