Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31061
Назва: | Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини |
Інші назви: | Rationale for microbiological resistance of dary products, depending on the microbiological composition of raw milk |
Автори: | Щур, Ю. А. Rat, Y. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Щур Ю. А. Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини / Ю. А. Щур // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 91. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Rat Y. A. (2019) Obhruntuvannia mikrobiolohichnoi stiikosti molochnykh produktiv, zalezhno vid mikrobiolohichnoho skladu moloka-syrovyny [Rationale for microbiological resistance of dary products, depending on the microbiological composition of raw milk]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 91 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 27-лис-2019 |
Дата внесення: | 5-лют-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 91 |
Початкова сторінка: | 91 |
Кінцева сторінка: | 91 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31061 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
Перелік літератури: | 1. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46. 2. Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В. Касянчук, О. Бергілевич, Я. Крижанівський, М. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2006. №7. С. 38-40. |
References: | 1. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46. 2. Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT, V. Kasianchuk, O. Berhilevych, Ya. Kryzhanivskyi, M. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2006. No 7. P. 38-40. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Rat_Y_A-Rationale_for_microbiological_91.pdf | 173,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Rat_Y_A-Rationale_for_microbiological_91.djvu | 18,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Rat_Y_A-Rationale_for_microbiological_91__COVER.png | 445,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.