Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31061

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩур, Ю. А.
dc.contributor.authorRat, Y. A.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 november 2019
dc.date.accessioned2020-02-05T12:39:35Z-
dc.date.available2020-02-05T12:39:35Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationЩур Ю. А. Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини / Ю. А. Щур // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 91. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31061-
dc.format.extent91
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
dc.titleОбгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини
dc.title.alternativeRationale for microbiological resistance of dary products, depending on the microbiological composition of raw milk
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46.
dc.relation.references2. Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В. Касянчук, О. Бергілевич, Я. Крижанівський, М. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2006. №7. С. 38-40.
dc.relation.referencesen1. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46.
dc.relation.referencesen2. Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT, V. Kasianchuk, O. Berhilevych, Ya. Kryzhanivskyi, M. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2006. No 7. P. 38-40.
dc.identifier.citationenRat Y. A. (2019) Obhruntuvannia mikrobiolohichnoi stiikosti molochnykh produktiv, zalezhno vid mikrobiolohichnoho skladu moloka-syrovyny [Rationale for microbiological resistance of dary products, depending on the microbiological composition of raw milk]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 91 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage91
dc.citation.epage91
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.