Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31061
| Titolo: | Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини |
| Titoli alternativi: | Rationale for microbiological resistance of dary products, depending on the microbiological composition of raw milk |
| Autori: | Щур, Ю. А. Rat, Y. A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Щур Ю. А. Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини / Ю. А. Щур // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 91. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Rat Y. A. (2019) Obhruntuvannia mikrobiolohichnoi stiikosti molochnykh produktiv, zalezhno vid mikrobiolohichnoho skladu moloka-syrovyny [Rationale for microbiological resistance of dary products, depending on the microbiological composition of raw milk]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 91 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | 3 |
| Data: | 27-nov-2019 |
| Date of entry: | 5-feb-2020 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 91 |
| Start page: | 91 |
| End page: | 91 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31061 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
| References (Ukraine): | 1. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку / М.Д. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2008. №2. С. 45–46. 2. Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В. Касянчук, О. Бергілевич, Я. Крижанівський, М. Кухтин // Ветеринарна медицина України. 2006. №7. С. 38-40. |
| References (International): | 1. Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku, M.D. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2008. No 2. P. 45–46. 2. Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT, V. Kasianchuk, O. Berhilevych, Ya. Kryzhanivskyi, M. Kukhtyn, Veterynarna medytsyna Ukrainy. 2006. No 7. P. 38-40. |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| MNTKv3_2019v3_Rat_Y_A-Rationale_for_microbiological_91.pdf | 173,74 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| MNTKv3_2019v3_Rat_Y_A-Rationale_for_microbiological_91.djvu | 18,35 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| MNTKv3_2019v3_Rat_Y_A-Rationale_for_microbiological_91__COVER.png | 445,73 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.