Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36162
Назва: | Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю |
Інші назви: | Food safety and analytical methods of control |
Автори: | Албанська, І. Albanska, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Албанська І. Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю / Албанська І. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 56. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Albanska I. (2021) Bezpeka kharchovoi produktsii ta analitychni metody kontroliu [Food safety and analytical methods of control]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 56 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 664 |
Теми: | аналітична хімія харчова продукція контроль analytical chemistry food products control |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 56 |
Початкова сторінка: | 56 |
Кінцева сторінка: | 56 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36162 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Albanska_I-Food_safety_and_analytical_56.pdf | 384,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Albanska_I-Food_safety_and_analytical_56.djvu | 20,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Albanska_I-Food_safety_and_analytical_56__COVER.png | 1,2 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.