Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36162
Metadatuen erregistro osatua
| DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Албанська, І. | |
| dc.contributor.author | Albanska, I. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:07Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-12T18:54:07Z | - |
| dc.date.created | 2021-04-28 | |
| dc.date.issued | 2021-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Албанська І. Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю / Албанська І. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 56. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36162 | - |
| dc.format.extent | 56 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
| dc.subject | аналітична хімія | |
| dc.subject | харчова продукція | |
| dc.subject | контроль | |
| dc.subject | analytical chemistry | |
| dc.subject | food products | |
| dc.subject | control | |
| dc.title | Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю | |
| dc.title.alternative | Food safety and analytical methods of control | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Albanska I. (2021) Bezpeka kharchovoi produktsii ta analitychni metody kontroliu [Food safety and analytical methods of control]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 56 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 56 | |
| dc.citation.epage | 56 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| Bildumetan azaltzen da: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Albanska_I-Food_safety_and_analytical_56.pdf | 384,82 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| MSNTK_2021_Albanska_I-Food_safety_and_analytical_56.djvu | 20,75 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| MSNTK_2021_Albanska_I-Food_safety_and_analytical_56__COVER.png | 1,2 MB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.