Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35439
Назва: | Вплив пектинів на мікробні клітини |
Інші назви: | The effect of pectins on microbial cells |
Автори: | Сельський, Володимир Романович Рольська, Т. І. Selsky, V. R. Rolska, T. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Вплив пектинів на мікробні клітини / В. Р. Сельський, Т. І. Рольська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 31. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Selsky V. R., Rolska T. I. (2021) Vplyv pektyniv na mikrobni klityny [The effect of pectins on microbial cells]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 31 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 20-тра-2021 |
Дата внесення: | 23-чер-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 31 |
Початкова сторінка: | 31 |
Кінцева сторінка: | 31 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35439 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Selsky_V_R-The_effect_of_pectins_on_microbial_31.pdf | 270,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-The_effect_of_pectins_on_microbial_31.djvu | 14,32 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-The_effect_of_pectins_on_microbial_31__COVER.png | 401,99 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.