Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35439
Tytuł: | Вплив пектинів на мікробні клітини |
Inne tytuły: | The effect of pectins on microbial cells |
Authors: | Сельський, Володимир Романович Рольська, Т. І. Selsky, V. R. Rolska, T. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Вплив пектинів на мікробні клітини / В. Р. Сельський, Т. І. Рольська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 31. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Rolska T. I. (2021) Vplyv pektyniv na mikrobni klityny [The effect of pectins on microbial cells]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 31 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 20-maj-2021 |
Date of entry: | 23-cze-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 31 |
Główna strona: | 31 |
Strona końcowa: | 31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35439 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Selsky_V_R-The_effect_of_pectins_on_microbial_31.pdf | 270,41 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-The_effect_of_pectins_on_microbial_31.djvu | 14,32 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-The_effect_of_pectins_on_microbial_31__COVER.png | 401,99 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi