Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42161
| Назва: | Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів |
| Інші назви: | Sources for isolation of lactic acid microorganisms |
| Автори: | Долинюк, В. Р. Dolyniuk, V. R. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Долинюк В. Р. Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів / В. Р. Долинюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 40. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Dolyniuk V. R. (2023) Dzherela dlia vydilennia molochnokyslykh mikroorhanizmiv [Sources for isolation of lactic acid microorganisms]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 40 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 24-тра-2023 |
| Дата внесення: | 19-лип-2023 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 40 |
| Початкова сторінка: | 40 |
| Кінцева сторінка: | 40 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42161 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Перелік літератури: | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г., & Кухтін М. Д. (2010). Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. – 204 с. |
| References: | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Berhilevych O. M., Kasianchuk V. V., Vlasenko I. H., & Kukhtin M. D. (2010). Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha, 204 p. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Dolyniuk_V_R-Sources_for_isolation_of_40.pdf | 285,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Dolyniuk_V_R-Sources_for_isolation_of_40.djvu | 17,59 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2023_Dolyniuk_V_R-Sources_for_isolation_of_40__COVER.png | 480,64 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.