Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42161

Pealkiri: Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів
Teised pealkirjad: Sources for isolation of lactic acid microorganisms
Autor: Долинюк, В. Р.
Dolyniuk, V. R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Долинюк В. Р. Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів / В. Р. Долинюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 40. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Dolyniuk V. R. (2023) Dzherela dlia vydilennia molochnokyslykh mikroorhanizmiv [Sources for isolation of lactic acid microorganisms]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 40 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Ilmumisaasta: 24-mai-2023
Date of entry: 19-juu-2023
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 40
Start page: 40
End page: 40
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42161
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г., & Кухтін М. Д. (2010). Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. – 204 с.
References (International): 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Berhilevych O. M., Kasianchuk V. V., Vlasenko I. H., & Kukhtin M. D. (2010). Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha, 204 p.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.