IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) : [73] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo
Організатори:

  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського (Україна)
  • Інститут медицини праці ім. Ю.І. Кундієва(Україна)
  • Інститут молекулярного водню (США)
  • Європейською академією досліджень молекулярного водню в біомедицині (Словаччина)
  • Вармінсько-Мазурський університет (Польща)
  • Японська асоціація медичних і біологічних досліджень молекулярного водню (Японія)
  • Словацький аграрний університет (Словаччина)
  • Національним університетом водного господарства та природокористування (Україна)
  • Національним університетом «Львівська політехніка» (Україна)
  • Польською академією здоров’я (Польща)

Дата проведення: 24-25 травня 2023 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення.
  • Вода і харчова промисловість.
  • Лікувально-профілактичні аспекти використання вод.
  • Агропромислові, екологічні, економічні та соціальні проблеми водокористування.

Форма проведення конференції: дистанційна.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Для участі в роботі конференції необхідно до 19 травня 2023 р. (включно) надіслати на адресу оргкомітету kafedra.hb@gmail.com тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.

Інформаційні повідомлення:

Контактна інформація

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Координатор конференції:
Криськова Лариса Петрівна — асистент кафедри харчової біотехнології і хімії, науковий секретар організаційного комітету
тел.: +380688658307
Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“

Зміст


1
2
6
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ АНАЛІЗУ ВОДИ, ВОДОПІДГОТОВКИ, ВОДООЧИЩЕННЯ, ВОДОПОСТАЧАННЯ І ВОДОВІДВЕДЕННЯ
10
12
14
15
18
20
21
22
23
26
27
29
ВОДА І ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
54
55
56
58
59
60
61
62
63
64
65
66
ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ВОД
67
70
72
73
76
77
78
80
81
84
АГРОПРОМИСЛОВІ, ЕКОЛОГІЧНІ, ЕКОНОМІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВОДОКОРИСТУВАННЯ
85
88
91
92
94
96
99
101
103
105
106
 
107
109

Content


1
2
6
MODERN TECHNOLOGIES FOR WATER ANALYSIS, WATER TREATMENT, WATER PURIFICATION, WATER SUPPLY AND SEWERAGE
10
12
14
15
18
20
21
22
23
26
27
29
WATER AND FOOD INDUSTRY
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
54
55
56
58
59
60
61
62
63
64
65
66
THERAPEUTIC AND PREVENTIVE ASPECTS OF WATER USE
67
70
72
73
76
77
78
80
81
84
AGRICULTURAL, ENVIRONMENTAL, ECONOMIC AND SOCIAL PROBLEMS OF WATER USE
85
88
91
92
94
96
99
101
103
105
106
 
107
109

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 73 з 73
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Видавнича сторінка-
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Аспекти очищення води для питтяОрєхова, С. К.; Конечна, Р. Т.; Orekhova, S. K.; Konechna, R. T.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Оцінка ризику в мікробіології водиБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Distribution of antibiotic resistance genes in microorganisms in potable water-human organism chainSavenko, M. V.; Kryvtsova, M. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Використання скловуглецевого електрода для потенціометричного визначення хск природної водиХолмовой, Ю. П.; Корсун, В. А.; Kholmovoi, Yu. P.; Korsun, V. A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Полімерні щітки, прищеплені на наночастинки силіки для видалення іонів купруму з питної водиСтецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Проблеми водокористування в агропромисловій сферіБаранов, К. В.; Baranov, K.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Нотатки-
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Необхідність біоремедіації на екосистемах очисних спорудШвед, О. В.; Губрій, З. В.; Вічко, О. І.; Shved, O. V.; Hubrii, Z. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Гідрохімічні показники води басейнового комплексу Білоцерківського НАУ за вирощування австралійського червоноклешневого раку Cherax quadricarinatusЖарчинська, В. С.; Гриневич, Н. Є.; Zharchynska, V. S.; Hrynevych, N. E.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Екологічні аспекти очищення води у природних водоймах за допомогою культивування зелених водоростейЧвалюк, Г. В.; Chvaliuk, H. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Аналітичний огляд високочутливих методів аналізу стічних вод на виявлення забруднення лікарськими препаратамиСкріль, Ю. А.; Федоришин, О. М.; Scril, Yu. A.; Fedoryshyn, O. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Показники якості води за інкубування ікри Acipenser RuthenusГриневич, Н. Є.; Осадча, Ю. В.; Grynevych, N. E.; Osadcha, Yu. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Якість питної води в Україні під час війни: безпечність питної води в українському та европейському законодавстві та методи контролюАндрусишина, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Lampeka, O.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Використання показників ліпідного обміну риб для біоіндикації забруднення гідроекосистем іонами кобальтуМарків, В. С.; Хоменчук, В. О.; Семенюк, О. І.; Курант, В. З.; Markiv, V. S.; Khomenchuk, V. O.; Semenyuk, O. I.; Kurant, V. Z.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив рідких відходів на якість води річки УжРоман, Л. Ю.; Маслей, В. В.; Roman, L. Yu.; Masley, V. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Патогенетичне використання мінеральних вод східниці для профілактики та лікування хронічної хвороби нирокБігуняк, Т. В.; Деренівська, М. М.; Николишин, К. О.; Bihunyak, T. V.; Derenivska, M. M.; Nykolyshyn, K. O.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективи використання суспензії з наночастинок срібла для створення протимікробних і противірусних медичних масок воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровленняПочинок, А. М.; Покотило, О. С.; Pochynok, A. M.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Програма визначення та корекції дефіциту магніюБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Effect of activated water created by the ips premium active equpiment at different flow pressures on the germination and emergence of cress seeds lepidium sativum l.Brindza, Ján; Pancurák, František; Šimková, Jana; Sedláčková, Vladimíra Horčinová; Grygorieva, Olga
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023The effect of anolyte and catholyte water on the microbiome of the oral cavityПлавуцький, Тарас; Покотило, Олег; Plavutsky, T.; Pokotylo, O.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Effect of laminate resonator on antioxidant activity of different honeys in aqueous extractBrindza, Ján; Fortuniková, Katarína; Harutyunyan, Zara; Šimková, Jana; Sedláčková, Vladimíra Horčinová; Adamchuk, Leonora
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Аквабіотика - наука про роль води в життєвих процесах. перспективи практичного застосуванняБєліков, Володимир; Belikov, Vladimir
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив збагаченої воднем води на стан пародонту, рівень окисного стресу та мікрофлору порожнини ротаБоднарчук, Г. Р.; Покотило, О. С.; Bodnarchuk, H. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Effect of activated water created by the IPS premium active equpiment at different flow pressures on some morphological traits of hemp (Cannabis sativa L.)Brindza, Ján; Miko, Marián; Šimková, Jana; Sedláčková, Vladimíra Horčinová; Grygorieva, Olga
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив водневої води на антиоксидантну систему щурів з колоректальним ракомПокотило, О. О.; Корда, М. М.; Ярошенко, Т. Я.; Pokotylo, O. O.; Korda, M. M.; Yaroshenko, T. Ya.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вода в харчових продуктах та її значення для організмуГарасимюк, О. А.; Вічко, О. І.; Harasymiuk, O. A.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Мінеральні води як важливий компонент сучасного харчуванняЛуцков, Л. Ю.; Вічко, О. І.; Lutskov, L. Y.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023±water: properties of water, undoubtedly dependent on its electrical potentialPivovarenko, Yuri
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Використання морденіту для очищення питної води від важких металівМельник, Лілія Миколаївна; Мельник, Н. А.; Melnyk, L. M.; Melnyk, N. A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООНЛісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Л. П.; Кушнірук, Н. В.; Lisovska, T. O.; Kryskova, L. P.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Особливості використання води у харчовій промисловостіЧубик, В. І.; Chubyk, V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вимоги до води, що використовується при виробництві сирівСторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вода та інфекції (анонс монографії)Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Погляд на нові десертиЛісовська, Тетяна; Криськова, Л.; Стефанишин, В.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Stefanyshyn, V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат»Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль води в утворені тіста для борошняних виробівКарпик, Г. В.; Стасюк, М. В.; Karpyk, N. V.; Stasiuk, M. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив води на якість напоївКриськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберіганняАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білкаДацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Харчові добавки для зниження процесів черствіння хлібаТимків, А. В.; Tymkiv, A. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль мікробіоти кефіру у формувані органолептичних властивостейДутчак, Н. Я.; Dutchak, N. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молоціКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Зміст-
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Способи дезінфекції курячих яєцьСвергун, Жанна; Sverhun, Zhanna
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Нетрадиційні види сировини для борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Способи підвищення хліба до зберіганняСідоров, А. М.; Sidorov, A. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмівДолинюк, В. Р.; Dolyniuk, V. R.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатівДутка, Р. М.; Dutka, R. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селероюБойко, Н. Р.; Boyko, N. R.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництваКравченюк, Х. Ю.; Свента, Н. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Sventa, N. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробівКравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавкамиПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хлібаБорсук, І. П.; Borsuk, I. P.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмівЗдибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоївПопова, В. М.; Чехун, М. Г.; Popova, V. M.; Chekhun, M. G.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктахГудим, О. В.; Gudym, O. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Використання йошти у виробництві кисломолочних напоївКоковський, О. В.; Kokovsky, O. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкостіМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Редакційні сторінки-
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Азотовмісні детергенти як проблема санітарної охорони водоймБабієнко, В. В.; Сахарова, І. В.; Babienko, V. V.; Sakharova, I. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Пасивні та активні антивірусні поверхні для очищення питної водиСтецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Результати впровадження технології комбінованого знезараження питної води діоксидом хлору та гіпохлоритом натріюБондарчук, О.; Спасьонова, Л.; Мокієнко, А.; Bondarchuk, O.; Spasonova, L.; Mokienko, A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Щодо розробки системи заходів адекватного водозабезпечення сільського населенняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Валькевич, Д. В.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Valkevich, D. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Титульна сторінка-
Proceedings Book24-тра-20236-лип-2023Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти: Збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-технічної конференції-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 73 з 73