Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42183

Назва: Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів
Інші назви: Requirements for water used in cheese production
Автори: Сторож, Людмила Анатоліївна
Цибіна, О. А.
Сторож, С. І.
Storozh, L. A.
Tsybina, O. A.
Storozh, S. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сторож Л. А. Вимоги до води, що використовується при виробництві сирів / Людмила Анатоліївна Сторож, О. А. Цибіна, С. І. Сторож // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 62. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Storozh L. A., Tsybina O. A., Storozh S. I. (2023) Vymohy do vody, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi syriv [Requirements for water used in cheese production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 62 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 637.33
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 62
Початкова сторінка: 62
Кінцева сторінка: 62
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42183
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Сухенко Ю.Г., Поліщук Г.Є., Раманаускас Р.Й., Шингарева Т.І. Технологія сиру. К.: Фірма «ІНКОС», 2018. 416 с.
2. Власенко І.Г., Семко Т.В., Гирич С.В. Інновації у виробництві твердих сирів: монографія. Вінниця: РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с.
3. Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on 64 stainless steel with a different surface roughness. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. 2 (11). P. 14–21.
References: 1. Sukhenko Yu.H., Polishchuk H.Ye., Ramanauskas R.Y., Shynhareva T.I. Tekhnolohiia syru. K., Firma "INKOS", 2018. 416 p.
2. Vlasenko I.H., Semko T.V., Hyrych S.V. Innovatsii u vyrobnytstvi tverdykh syriv: monograph. Vinnytsia: RVV VTEI KNTEU, 2018. 144 p.
3. Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on 64 stainless steel with a different surface roughness. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. 2 (11). P. 14–21.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.