Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42153

Назва: Вода в хлібопекарському виробництві
Інші назви: Water in bakery production
Автори: Кравченюк, Христина Юріївна
Воробчук, І. М.
Kravcheniuk, K. Y.
Vorobchuk, I. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Кравченюк Х. Ю. Вода в хлібопекарському виробництві / Христина Юріївна Кравченюк, І. М. Воробчук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Kravcheniuk K. Y., Vorobchuk I. M. (2023) Voda v khlibopekarskomu vyrobnytstvi [Water in bakery production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 33 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 664.661
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 33
Початкова сторінка: 33
Кінцева сторінка: 33
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42153
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.