Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42153
Títol: | Вода в хлібопекарському виробництві |
Altres títols: | Water in bakery production |
Autor: | Кравченюк, Христина Юріївна Воробчук, І. М. Kravcheniuk, K. Y. Vorobchuk, I. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Вода в хлібопекарському виробництві / Христина Юріївна Кравченюк, І. М. Воробчук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Kravcheniuk K. Y., Vorobchuk I. M. (2023) Voda v khlibopekarskomu vyrobnytstvi [Water in bakery production]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 33 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data de publicació: | 24-de -2023 |
Date of entry: | 19-de -2023 |
Editorial: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 33 |
Start page: | 33 |
End page: | 33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42153 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Water_in_bakery_production_33.pdf | 285,73 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Water_in_bakery_production_33.djvu | 14,17 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
MNTK_2023_Kravcheniuk_K_Y-Water_in_bakery_production_33__COVER.png | 435,25 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.