Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42160

Назва: Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба
Інші назви: Relevance of using lactic acid bacteria in bread yourdens
Автори: Борсук, І. П.
Borsuk, I. P.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Борсук І. П. Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба / І. П. Борсук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 39. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Borsuk I. P. (2023) Aktualnist vykorystannia molochnokyslykh bakterii u zakvaskakh dlia khliba [Relevance of using lactic acid bacteria in bread yourdens]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 39 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 39
Початкова сторінка: 39
Кінцева сторінка: 39
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42160
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Vaičiulytė-Funk L., Žvirdauskienė R., Šalomskienė J., & Šarkinas A. (2015). The effect of wheat bread contamination by the Bacillus genus bacteria on the quality and safety of bread. Zemdirbyste-Agriculture, 102(3), 351-358.
References: 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Vaičiulytė-Funk L., Žvirdauskienė R., Šalomskienė J., & Šarkinas A. (2015). The effect of wheat bread contamination by the Bacillus genus bacteria on the quality and safety of bread. Zemdirbyste-Agriculture, 102(3), 351-358.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.