Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42160

Título: Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба
Outros títulos: Relevance of using lactic acid bacteria in bread yourdens
Autor: Борсук, І. П.
Borsuk, I. P.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Борсук І. П. Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба / І. П. Борсук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 39. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Borsuk I. P. (2023) Aktualnist vykorystannia molochnokyslykh bakterii u zakvaskakh dlia khliba [Relevance of using lactic acid bacteria in bread yourdens]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 39 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data: 24-Mai-2023
Date of entry: 19-Jul-2023
Editora: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 39
Start page: 39
End page: 39
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42160
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Vaičiulytė-Funk L., Žvirdauskienė R., Šalomskienė J., & Šarkinas A. (2015). The effect of wheat bread contamination by the Bacillus genus bacteria on the quality and safety of bread. Zemdirbyste-Agriculture, 102(3), 351-358.
References (International): 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Vaičiulytė-Funk L., Žvirdauskienė R., Šalomskienė J., & Šarkinas A. (2015). The effect of wheat bread contamination by the Bacillus genus bacteria on the quality and safety of bread. Zemdirbyste-Agriculture, 102(3), 351-358.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.