Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42160

Tytuł: Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба
Inne tytuły: Relevance of using lactic acid bacteria in bread yourdens
Authors: Борсук, І. П.
Borsuk, I. P.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Борсук І. П. Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба / І. П. Борсук // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 39. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Borsuk I. P. (2023) Aktualnist vykorystannia molochnokyslykh bakterii u zakvaskakh dlia khliba [Relevance of using lactic acid bacteria in bread yourdens]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 39 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 39
Główna strona: 39
Strona końcowa: 39
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42160
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Vaičiulytė-Funk L., Žvirdauskienė R., Šalomskienė J., & Šarkinas A. (2015). The effect of wheat bread contamination by the Bacillus genus bacteria on the quality and safety of bread. Zemdirbyste-Agriculture, 102(3), 351-358.
References: 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Vaičiulytė-Funk L., Žvirdauskienė R., Šalomskienė J., & Šarkinas A. (2015). The effect of wheat bread contamination by the Bacillus genus bacteria on the quality and safety of bread. Zemdirbyste-Agriculture, 102(3), 351-358.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi