Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164
Назва: | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення |
Інші назви: | Research of water condition in functional pasta products |
Автори: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Клим, Л. В. Karpyk, H. V. Yurchak, V. H. Klym, L. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, Л. В. Клим // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 43. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Karpyk H. V., Yurchak V. H., Klym L. V. (2023) Doslidzhennia stanu vody v makaronnykh vyrobakh funktsionalnoho pryznachennia [Research of water condition in functional pasta products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 43 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Дата внесення: | 19-лип-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
УДК: | 664.661 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 43 |
Початкова сторінка: | 43 |
Кінцева сторінка: | 43 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | Юрчак В.Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшенично-го борошна / В.Г. Юрчак, Г.В Карпик, Т.П. Голікова // Наукові праці НУХТ. – Київ: НУХТ, 2012. – № 47. – С.123-128. |
References: | Yurchak V.H. Doslidzhennia makaronnykh vlastyvostei tsilnozernovoho pshenychno-ho boroshna, V.H. Yurchak, H.V Karpyk, T.P. Holikova, Naukovi pratsi NUKhT, Kyiv: NUKhT, 2012, No 47, P.123-128. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43.pdf | 286,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43.djvu | 16,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43__COVER.png | 486,78 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.