Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164
Tytuł: | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення |
Inne tytuły: | Research of water condition in functional pasta products |
Authors: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Клим, Л. В. Karpyk, H. V. Yurchak, V. H. Klym, L. V. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Карпик Г. В. Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, Л. В. Клим // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 43. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Karpyk H. V., Yurchak V. H., Klym L. V. (2023) Doslidzhennia stanu vody v makaronnykh vyrobakh funktsionalnoho pryznachennia [Research of water condition in functional pasta products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 43 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-lip-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 43 |
Główna strona: | 43 |
Strona końcowa: | 43 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | Юрчак В.Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшенично-го борошна / В.Г. Юрчак, Г.В Карпик, Т.П. Голікова // Наукові праці НУХТ. – Київ: НУХТ, 2012. – № 47. – С.123-128. |
References: | Yurchak V.H. Doslidzhennia makaronnykh vlastyvostei tsilnozernovoho pshenychno-ho boroshna, V.H. Yurchak, H.V Karpyk, T.P. Holikova, Naukovi pratsi NUKhT, Kyiv: NUKhT, 2012, No 47, P.123-128. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43.pdf | 286,46 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43.djvu | 16,49 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43__COVER.png | 486,78 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi