Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164
| Tytuł: | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення |
| Inne tytuły: | Research of water condition in functional pasta products |
| Authors: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Клим, Л. В. Karpyk, H. V. Yurchak, V. H. Klym, L. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, Л. В. Клим // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 43. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H. V., Yurchak V. H., Klym L. V. (2023) Doslidzhennia stanu vody v makaronnykh vyrobakh funktsionalnoho pryznachennia [Research of water condition in functional pasta products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 43 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 24-maj-2023 |
| Date of entry: | 19-lip-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
| UDC: | 664.661 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 43 |
| Główna strona: | 43 |
| Strona końcowa: | 43 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164 |
| ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| Wykaz piśmiennictwa: | Юрчак В.Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшенично-го борошна / В.Г. Юрчак, Г.В Карпик, Т.П. Голікова // Наукові праці НУХТ. – Київ: НУХТ, 2012. – № 47. – С.123-128. |
| References: | Yurchak V.H. Doslidzhennia makaronnykh vlastyvostei tsilnozernovoho pshenychno-ho boroshna, V.H. Yurchak, H.V Karpyk, T.P. Holikova, Naukovi pratsi NUKhT, Kyiv: NUKhT, 2012, No 47, P.123-128. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43.pdf | 286,46 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43.djvu | 16,49 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2023_Karpyk_H_V-Research_of_water_condition_43__COVER.png | 486,78 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi