Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164

Başlık: Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення
Diğer Başlıklar: Research of water condition in functional pasta products
Yazarlar: Карпик, Г. В.
Юрчак, В. Г.
Клим, Л. В.
Karpyk, H. V.
Yurchak, V. H.
Klym, L. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак, Л. В. Клим // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 43. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Karpyk H. V., Yurchak V. H., Klym L. V. (2023) Doslidzhennia stanu vody v makaronnykh vyrobakh funktsionalnoho pryznachennia [Research of water condition in functional pasta products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Yayın Tarihi: 24-May-2023
Date of entry: 19-Tem-2023
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42164
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): Юрчак В.Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшенично-го борошна / В.Г. Юрчак, Г.В Карпик, Т.П. Голікова // Наукові праці НУХТ. – Київ: НУХТ, 2012. – № 47. – С.123-128.
References (International): Yurchak V.H. Doslidzhennia makaronnykh vlastyvostei tsilnozernovoho pshenychno-ho boroshna, V.H. Yurchak, H.V Karpyk, T.P. Holikova, Naukovi pratsi NUKhT, Kyiv: NUKhT, 2012, No 47, P.123-128.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.