Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149
Назва: | Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв |
Інші назви: | Features of preparation of technological water for alcoholic beverages |
Автори: | Попова, В. М. Чехун, М. Г. Popova, V. M. Chekhun, M. G. |
Приналежність: | Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, кафедра харчових виробництв, Київ, Україна |
Бібліографічний опис: | Попова В. М. Особливості підготовки технологічної води для алкогольних напоїв / В. М. Попова, М. Г. Чехун // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 27–28. — (Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення). |
Bibliographic description: | Popova V. M., Chekhun M. G. (2023) Osoblyvosti pidhotovky tekhnolohichnoi vody dlia alkoholnykh napoiv [Features of preparation of technological water for alcoholic beverages]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Дата внесення: | 19-лип-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
УДК: | 663.5 663.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 27-28 |
Початкова сторінка: | 27 |
Кінцева сторінка: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42149 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічний регламент на виробництво горілок і лікеро-горілчаних напоїв// ТР 18 Україна 4179-93, Київ, 1993. 2. Ковальчук В.П., Савченко М.Я., Попова В.М., Журавель С.О., Кравчук З.Д. Технологічна інструкція по лікеро-горілчаному виробництву // ТІ У 18.4466-94, Київ, 1994. 3. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Воду можна “оздоровити” // Харчова і переробна промисловість. 2004. Лип. С. 28–29. 4. Попова В.М, Кисла Л.В., Кислий П.Г., Попова С.В., Фефелов О.О., Геращенко В.В., Боровикова Н.О. Чи потрібно намагнічувати воду? // Харчова і переробна промисловість. 2004, серп. С. 30–31. 5. Янчевський В.К., Ковальчук В.П., Попова В.М., Кравчук З.Д. та ін. Інструкція по хіміко-технологічному контролю лікеро-горілчаного виробництва. – К., 1999. |
References: | 1. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichnyi rehlament na vyrobnytstvo horilok i likero-horilchanykh napoiv// TR 18 Ukraine 4179-93, Kyiv, 1993. 2. Kovalchuk V.P., Savchenko M.Ya., Popova V.M., Zhuravel S.O., Kravchuk Z.D. Tekhnolohichna instruktsiia po likero-horilchanomu vyrobnytstvu, TI U 18.4466-94, Kyiv, 1994. 3. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Vodu mozhna "ozdorovyty", Kharchova i pererobna promyslovist. 2004. Lyp. P. 28–29. 4. Popova V.M, Kysla L.V., Kyslyi P.H., Popova S.V., Fefelov O.O., Herashchenko V.V., Borovykova N.O. Chy potribno namahnichuvaty vodu?, Kharchova i pererobna promyslovist. 2004, serp. P. 30–31. 5. Yanchevskyi V.K., Kovalchuk V.P., Popova V.M., Kravchuk Z.D. and other Instruktsiia po khimiko-tekhnolohichnomu kontroliu likero-horilchanoho vyrobnytstva, K., 1999. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Popova_V_M-Features_of_preparation_27-28.pdf | 613,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Popova_V_M-Features_of_preparation_27-28.djvu | 29,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Popova_V_M-Features_of_preparation_27-28__COVER.png | 1,26 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.